Näyttelykalenteri 2019

Juuri nyt:

 

Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kuukauden taiteilija syys-lokakuussa 2019 on Riikka Puumalainen. Riikka Puumalainen on vuonna 1988 syntynyt hämeenlinnalainen taiteilija. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta 2017 ja muuttanut sittemmin takaisin synnyinkaupunkiinsa Hämeenlinnaan. Puumalainen kuuluu sekä Hämeenlinnan Taiteilijaseuraan että grafiikanyhdistys Paperihuoneeseen. Hän työskentelee lähinnä taidegrafiikan sekä akvarellien ja sekatekniikoiden parissa.

Café Laurellin näyttely Pieniä olentoja on kooste erilaisia mystisiä pieniä olentoja. Puumalainen on taiteessaan kiinnostunut kuvaamaan erilaisia olentoja sekä voimakkaasti osana luontoa että niiden outoa, salattua puolta. Pienet luuranko-olennot myös pyrkivät kitetyttämään jotakin inhimmillisestä tunnemaailmasta. Teokset ovar eri tekniikoita yhdistelevää metalligrafiikkaa.

Lääkärikeskus Mehiläisen näyttely Sisäinen voima kuvastaa yhteyden luontoon ja maahan tuomasta voimasta ja sen vaikutuksesta ihmisen sismpään ja psyykeeseen. Sisältä kumpuava alkukantainen yhteys voi olla ihmisen mielelle käsittämätöntä, mutta silti mitä tärkeintä. Teokset ovat puupiirroksia, joiden rouheus sopii maahan ja luontoon.

 
Café Laurell:
 
Pieniä olentoja
 
4.9.-31.10.2019

Sibeliuksenkatu 7, Hämeenlinna
Avoinna:
Ma-ti, to-pe 8-18
Ke 8-19
La 8.30-17
Su 11-17
 
 
Lääkärikeskus Mehiläinen:
 
Sisäinen voima

4.9.-31.10.2019
 
Talaskuja 3, Hämeenlinna
Avoinna:
ma-to 7-20
pe 7-16
la-su 10-13
 
 
__________________________________________


Näyttelykalenteri

Tammi-helmikuu: Tiina-Katriina Mustonen – Mehiläinen ja Laurell
Maalis-huhtikuu: Paula Jalassola-Huttunen – Mehiläinen ja Laurell
Touko-kesäkuu: Mimmi Pearlman – Mehiläinen ja Laurell
Heinä-elokuu: Heikki O. Jokinen – Laurell, Johanna Viitapohja – Mehiläinen
Syys-lokakuu: Riikka Puumalainen – Mehiläinen ja Laurell
Marras-joulukuu: Pirjo Keskinen-Vento – Laurell

Menneitä näyttelyitä
2019 2018  2017