Kurssit

HÄMEENLINNAN TAITEILIJASEURAN kurssit

TOISTAISEKSI TAUOLLA!

_______________________________________________________

Elävän mallin piirustusillat

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran perinteiset alastonmallin piirustusillat keskiviikkoisin kello 18-20.

Paikkana Hämeenlinnan Taiteilijaseuran työhuone Poltinahon taidekasarmin pohjakerroksessa (Miehistönkatu 5, Hämeenlinna). Piirustusillan osallistumismaksu on 5 €/henkilö, Hämeenlinnan Taiteilijaseuran jäsenet ja opiskelijat 3 €. Piirustusillat ovat kaikille avoimia ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat piirustusvälineet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä paikan päällä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneelta. Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin. Piirustusilloissa ei ole varsinaista ohjausta, mutta kommentteja voi pyytää muilta piirtäjiltä.

____________________________________________

Torstaimaalarit

Kokoontuu torstaisin kello 17.30-19.30

Kurssin sisältö: maalataan akryyleillä vaihtelevia tehtäviä. Kurssin sisältöön voi itse vaikuttaa. Pienryhmässä on viihtyisää ja mukavaa maalata, turvallinen ja lämminhenkinen ympäristö kokeiluun, rentoon maalaamisesta nauttimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Opetus on yksilöllistä ja kannustaa kokeiluun. Opetukseen sisältyy harjoituksia, kuten perspektiivi- ja väriharjoituksia. Omat välineet mukaan. Kurssi toteutuu min. 5 osanottajalla.

Kurssimaksu 10€/kerta. Ilmoittautumiset [email protected].

Paikkana Hämeenlinnan Taiteilijaseuran työhuone Poltinahon Taidekasarmilla, pohjakerros (Miehistönkatu 5, Hämeenlinna).