Kurssit

HÄMEENLINNAN TAITEILIJASEURAN kurssit

syyskausi 2021

Elävän mallin piirustusillat

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran perinteiset alastonmallin piirustusillat keskiviikkoisin kello 18.00-20.15.

Kokoontuu 15.9 – 15.12.2021, yht. 14 kertaa syksyn 2021 aikana.
(Huom. keskiviikkona 20.9. burleskipiirustusta Suistoklubilla, tällöin ei kokoontumista Taidekasarmilla.)

Piirustusillan osallistumismaksu on 5 €/henkilö, Hämeenlinnan Taiteilijaseuran jäsenet ja opiskelijat 3 €. Piirustusillat ovat kaikille avoimia ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat piirustusvälineet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä paikan päällä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneelta. Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin.

Piirros: Eira Lähteinen

Tiistaimaalarit

Tiistaisin kello 18.00-20.15.

Kokoontuu 14.9. – 14.12.2021, yht. 14 kertaa syksyn 2021 aikana.

Sisältö:
Maalataan ja piirretään havainnosta sekä kokeillaan eri tekniikoita. Rento ja mukava ilta joka soveltuu kaikille maalausharrastuksesta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa harrastuneisuutta.

Ohjaajina vuorottelevat Minttu Saarinen ja Tuire Toivola.

Hinta 8€/kerta tai 84€/koko lukukausi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Sähköposti minttu(at)minttusaarinen.com
Tekstiviesti 044 9917714 /Minttu Saarinen

Sunnuntaimaalarit

Joka toinen sunnuntai klo 12.00-15.45.

Kokoontuu 12.9. -12.12.2021, yht. 8 kertaa syksyn aikana.

Sisältö:
Kokeillaan rennolla meiningillä erilaisia maalaustekniikoita sekä pyritään löytämään uusia mielenkiinnon kohteita. Soveltuu kaikille maalausharrastuksesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa kokemusta.
Sopii kaikenikäisille, myös lapsille oman vanhemman seurassa.

Ohjaaja Minttu Saarinen

Hinta 12€/kerta tai 85€/koko lukukausi.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Minttu Saariselle tekstiviestillä tai sähköpostilla:

minttu(at)minttusaarinen.com
p. 044 9917714

Kaikkien kurssien kokoontumispaikka:
Hämeenlinnan Taiteilijaseuran työhuone, Poltinahon taidekasarmin pohjakerros (Miehistönkatu 5, 13100 Hämeenlinna)

Tervetuloa mukaan!