Kurssit

Elävän mallin piirustusillat
päättyneet tältä keväältä!
Syksyllä jatketaan 🙂

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran perinteiset alastonmallin piirustusillat keskiviikkoisin kello 18.00-20.15.

Kokoontuu 16.2. – 27.4.2022

Piirustusillan osallistumismaksu on 5 €/henkilö, Hämeenlinnan Taiteilijaseuran jäsenet ja opiskelijat 3 €. Piirustusillat ovat kaikille avoimia ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat piirustusvälineet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä paikan päällä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneelta. Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin.

Piirros: Eira Lähteinen

_______________________________________________

Kurssien kokoontumispaikka:
Hämeenlinnan Taiteilijaseuran työhuone, Poltinahon taidekasarmin pohjakerros (Miehistönkatu 5, 13100 Hämeenlinna)

Tervetuloa mukaan!