Kurssit

HÄMEENLINNAN TAITEILIJASEURAN kurssit

Kevätkausi 2022

(Huom. koronatilanteen vuoksi muutokset ja peruutukset mahdollisia, seuraa ilmoittelua somessa!)
Elävän mallin piirustusillat
päättyneet tältä keväältä!
Syksyllä jatketaan 🙂

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran perinteiset alastonmallin piirustusillat keskiviikkoisin kello 18.00-20.15.

Kokoontuu 16.2. – 27.4.2022

Piirustusillan osallistumismaksu on 5 €/henkilö, Hämeenlinnan Taiteilijaseuran jäsenet ja opiskelijat 3 €. Piirustusillat ovat kaikille avoimia ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat piirustusvälineet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä paikan päällä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneelta. Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin.

Piirros: Eira Lähteinen

Sunnuntaimaalarit

Joka toinen sunnuntai klo 12.00-16.00.

Kokoontuu 20.2. alkaen

Sisältö:
Kokeillaan rennolla meiningillä erilaisia maalaustekniikoita sekä pyritään löytämään uusia mielenkiinnon kohteita. Soveltuu kaikille maalausharrastuksesta kiinnostuneille, ei vaadi aiempaa kokemusta.
Sopii kaikenikäisille, myös lapsille oman vanhemman seurassa.

Ohjaaja Minttu Saarinen

Hinta 12€/kerta tai 85€/koko lukukausi.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Minttu Saariselle tekstiviestillä tai sähköpostilla:

minttu(at)minttusaarinen.com
p. 044 9917714

Kaikkien kurssien kokoontumispaikka:
Hämeenlinnan Taiteilijaseuran työhuone, Poltinahon taidekasarmin pohjakerros (Miehistönkatu 5, 13100 Hämeenlinna)

Tervetuloa mukaan!