Puistonäyttely Ystävyydenpuistossa

Hämeenlinnan Seudun Taideyhdistyksen jäsenjärjestöt järjestivät pop-up näyttelyn Hämeenlinnan  Ystävyydenpuistossa 15.4-30.4.2020. Näyttelyaikaa jatkettiin 15.5.2020 asti myönteisen kiinnostuksen takia.
  Näyttelyyn osallistui 6 eri taiteilijaa ja teoksia oli useampia/taiteilija. Taiteilijat myös vaihtoivat teoksia toisiin näyttelyn kuluessa ja teosten paikkaa myös muuteltiin. Näin näyttelyyn saatiin joka päivä uutta ilmettä.
 Hämeen Sanomat julkaisi artikkelin ja videon tapahtumasya 18.4.2020. Sosiaalisessa mediassa jaettiin tietoa näyttelystä sekä teoskuvat Facebookissa ja Instagramissa Hämeenlinnan taiteilijaseuran, Hämeenlinnan taiteilijaseuran ystävät ja luova Hämeenlinna-sivuilla. Myös yksityiset taiteilijat jakoivat sivua.
 Näyttely oli erittäin pidetty ja sai paljon positiivista palautetta puiston käyttäjiltä, varsinkin vanhemmalta väestöltä, jotka koronatilanteen takia ulkoilivat puistossa päivittäin.