Kurssit

HÄMEENLINNAN TAITEILIJASEURAN kevääN 2019 KURSSIt

Elävän mallin piirustusillat

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kaikille avoimet alastonmallin piirustusillat

Keskiviikkoisin 9.1.2019- 17.4.2019  klo 18-20
Taiteilijaseuran työhuone, Poltinahon taidekasarmi (Miehistönkatu 5), pohjakerros

· Piirustusillat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, ennakkoon ilmoittautumista ei edellytetä.
· Kertamaksu 4€ (HTS jäsenet ja opiskelijat 2€) kerätään osallistujilta paikan päällä.
· Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat hiilet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneelta.
· Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin.
· Piirustusilloissa ei ole varsinaista ohjausta, mutta kommentteja voi pyytää muilta piirtäjiltä.

———————————————————————

TORSTAIMAALARIT

Torstaisin 24.1.2019 alkaen klo 18-20

Maalataan ja piirretään omilla välineillä asetelmaa ja opettajan antamia muita tehtäviä.

Sopii kaiken ikäisille, alle 15-vuotiaat osallistuvan vanhemman kanssa.
Enakkoilmoittautuminen viimeistään 4 päivää ennen kokoontumiskertaa sähköpostitse
hts.kurssit(at)gmail.com tai tekstiviestillä 0449917714 (Minttu Saarinen).

Maksu 10e/kerta käteisellä ohjaajalle tai seuran tilille
Hämeenilnnan Taitelijaseura ry
FI7256800040105666
Viesti: tiistaimaalarit

Ohjaajina toimivat Minttu Saarinen ja Tuire Toivola.

Kiertävät piirtäjät – kaupunki tutuksi

Yhteistyössä Vanajaveden Opiston kanssa
Vaihtuvat kohteet Hämeenlinnan alueella

Piirretään ja maalataan vaihtuvissa kohteissa vaihtuvien opettajien johdolla. Vaihtuva piirustuskohde ilmoitetaan netissä: www.menoinfo.fi ja taitelijaseuran Facebook-sivulla. Varaa opiskelupaikkasi kaikille kerroille ilmoittautumalla kurssille (kurssimaksu 80 € laskutetaan). On mahdollista osallistua vain osalle opintokerroista 10 €/opintokerta (maksetaan käteisellä läsnäolokerralla), jolloin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kokoontumispäivät 31.1., 21.2., 14.3., 4.4., 23.5.

Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2018 17:00. Ilmoittautuminen Vanajaveden Opiston kautta: https://opistopalvelut.fi/vanajavesi/search.php?l=fi&search=kiert%C3%A4v%C3%A4t+piirt%C3%A4j%C3%A4t

Opettaja: eri opettajia, mm. Minttu Saarinen, Tuire Toivola
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12