Hiilikerho – elävänmallin piirustusillat

”Hiilikerho” – Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kaikille avoimet alastonmallin piirustusillat seuran työhuoneella Taidekasarmilla keskiviikkoisin klo 18.00-20.00

Syyskausi 13.9.-7.12.2016
Kevätkausi 11.1.-19.4.2017

· Työhuone sijaitsee Poltinahon Taidekasarmilla rakennuksen pohjakerroksessa (os. Miehistönkatu 5, Hämeenlinna).
· Piirustusillat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, ennakkoon ilmoittautumista ei edellytetä.
· Kertamaksu 4€ (HTS jäsenet ja opiskelijat 2€) kerätään osallistujilta paikan päällä.
· Työvälineet ja tekniikat ovat vapaat, ota omat hiilet ym. välineet mukaan. Piirustustelineitä on käytettävissä ja isoa paperia voi ostaa työhuoneella.
· Illan kulku: aloitus croquis- piirtämisellä eli nopeasti vaihtuvin asennoin, minkä jälkeen jatketaan pidemmin jaksoin.
· Piirustusilloissa ei ole varsinaista ohjausta, mutta kommentteja voi pyytää kokeneilta tekijöiltä.

Tervetuloa mukaan, niin kokeneet kuin aloittelevatkin piirtäjät!

Piirustusilloista vastaavat:
Eira Lähteinen 050-5526492
Ulla Niskanen 040-7153109
Pirjo Partanen 041-4680274

Piirros: Eira Lähteinen

PS. Seura järjestää elävän mallin piirustusta myös yksityistilaisuutena ryhmille —> lue lisää