Hämeen Nuorten Biennaali 2019

Vapaus

Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX kutsuvat 15-35 -vuotiaita taiteilijoita osallistumaan HÄMEEN NUORTEN BIENNAALI 2019 -näyttelyyn Galleria ARXissa Hämeenlinnassa (Keinusaarentie 1, 13200 HML) 3.-25.4.2019

Näyttelyhaku on avoin kaikille Kanta- tai Päijät-Hämeen alueella asuville, sieltä kotoisin oleville tai siellä opiskeleville 1984-2004 syntyneille taiteen tekijöille. Teokset voivat edustaa mitä tahansa kuvataiteen lajia. Näyttelyn teema on “vapaus” ja se on aiheena vapaasti tulkittavissa. Näyttelyn teokset juryttää kuvataiteilija Minttu Saarinen. Näyttelyyn haetaan sähköisesti teoskuvien perusteella. Tänä vuonna ei myönnetä näyttelystipendiä.

HAKUOHJE

Lähetä hakemus 4.3. 2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hmlts.jury@gmail.comHakemuksessa tulee olla seuraavat asiat:

  1. Omat tietosi (nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
  2. Teosluettelo, jossa on jokaisesta tarjotusta teoksesta seuraavat tiedot: teosnumero, tekijän nimi, teoksen nimi, valmistus vuosi, käytetty tekniikka sekä teoksen koko (korkeus x leveys cm, veistoksista ja tilateoksista myös syvyys).
  3. Liitteeksi laadukkaat valokuvat näyttelyyn tarjottavista teoksista (1-5 teosta), PDF-muodossa. Joka teoksesta vähintään yksi kuva, mutta useammankin voi laittaa. Nimeä kuvatiedostot omalla nimelläsi sekä järjestysnumerolla, jonka tulee löytyä myös teosluettelosta. Esim Matti_Makkonen_1. Videoteokset voi tarvittaessa lähettää myös postitse cd:llä.
  4. Kuittikopio maksetusta jurytysmaksusta (ilman kuittia saapuneet hakemukset hylätään). Jurytysmaksu on 35 euroa ja se maksetaan Hämeenlinnan Taiteilijaseuran tilille OP FI7256800040105666, viite 220178. Kaikki tiedostot tulee lähettää PDF-muodossa.

Teosvalinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 15.3.2019 mennessä.
Näyttelyyn valittujen teosten pitää olla ripustuspäivänä signeerattuja, kuivia ja ripustuskelpoisia. Liitä mukaan ripustusohje, jos tarpeen. Näyttelyn ripustusta varten teokset tuodaan Galleria ARXiin 26.3.2019.

Avajaiset järjestetään 2.4.2019 .
Näyttely on avoinna 3.-25.4.2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *