Katri Stenberg

Katri Stenberg s. 1964 Kuopio
Kuvataiteilija, Kuvataideakatemia

Katri Stenberg on hämeenlinnalainen taidemaalari, joka valmistui Kuvataideakatemiasta vuonna 1988. Stenberg on pitänyt yksityisnäyttelyitä vuodesta 1989 alkaen Hyvinkäällä, Kuopiossa, Helsingissä, Tampereella sekä Tartossa. Hän on osallistunut useisiin yhteisnäyttelyihin: mm. Suomen taiteilijain vuosinäyttelyihin 1993, 1994, 1995 ja 1998 sekä valtakunnallisiin Nuorten näyttelyihin vuosina 1991, 1993 ja 1996. Hän on ollut mukana useissa Hämeenlinnan taiteilijaseuran ja Ars-Hämeen järjestämissä näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla (mm. Tanskassa, Saksassa ja Israelissa).

Stenberg on Taidemaalariliiton, Ars-Hämeen ja Hämeenlinnan taiteilijaseuran jäsen. Hän toimii Kettuki ry:n hallituksessa, ollen mukana edistämässä erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden mahdollisuuksia toimia taiteilijoina.