Olli Larjo

Kuvanveistäjä

Taideteollinen korkeakoulu, keramiikka- ja lasitaiteen laitos
Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

S. 1964 Kuhmoisissa

Jäsenyydet: Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry, Suomen kuvanveistäjäliitto, Ars-Häme ry, Siperian Valimo ry

Olli Larjo on hämeenlinnalainen kuvanveistäjä, jonka materiaaleja ovat mm. puu, pronssi ja keramiikka. Hän on järjestänyt useita yksityisnäyttelyitä sekä osallistunut yhteis- ja ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Julkisia teoksia hän on toteuttanut sekä Auringon piirissä -työryhmän jäsenenä (yhdessä Anssi Taulun ja Olli Jalosen kanssa) että itsenäisesti. Larjo on ollut mukana järjestämässä myös lukuisia performanssiesityksiä: mm. Sumea shakki -esitykset yhdessä Anssi Taulun kanssa. Lisäksi hän soittaa komppikitaraa taiteilijavetoisessa The Tunnelbana-yhtyeessä.
Larjo on tehnyt pitkän uran taideopettajana Aimokoulussa (Hämeenlinnan lasten ja nuorten kuvataidekoulu) sekä mm. Wetterhoffilla (HAMK) ja Hyvinkään taidekoulussa (Hyria).

Olli Larjon teossarja, Tiitiäisen satupuisto, Näsinpuisto Tamperella

Haitulan koti
Haitula pienentää itsensä
Haitula kuuntelee maata